2ο Summer Basketball Camp

 

  

Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ, διοργανώνει το 2ο Summer Basketball Camp για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από 6 έως 15 ετών από την 1η έως την 6η Ιουλίου 2015 (Γήπεδο των Ακαδημιών Eθνικού, οδός Λαμπελέτ & Μαντινείας, Καμίνια - Πειραιάς).

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητες και την ατομική τεχνική τους, να κάνουν ασκήσεις ταχύτητας, ενδυνάμωσης, εκρηκτικότητας, συναρμογής και χρόνου αντίδρασης. Επίσης θα πραγματοποιηθούν αγώνας και συναγωνιστικά παιχνίδια με σκοπό την ομαδική δουλειά.

Το παρόν στο Camp θα δώσουν ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Βαγγέλης Μάντζαρης, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Βαγγέλης Βλάχος και ο συνεργάτης του Μιχάλης Ραχωβίτσας με αντιπροσωπεία παικτών της αντρικής ομάδας, ενώ παράλληλα θα μιλήσουν και θα φωτογραφηθούν με τα μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά...

Τέλος οι μικροί μας αθλητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες - παρουσιάσεις από καταξιωμένους επιστήμονες για θέματα όπως:

 

1. Αποκατάσταση Αθλητή με Πρεσσοθεραπεία, διατάσεις, αθλητική μάλαξη και παγοθεραπεία σε συνεργασία με την εταιρία VIMAFLEX - Η ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ από τον κ. Νίκο Δουλάμη και το ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

2. Διατροφικές συμβουλές για Αθλητές από την κα. Αφροδίτη Μέντζου, MSc Αθλητική Διατροφολόγος, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Επιστημονική Συνεργάτης ΣΕΓΑΣ.


Κόστος προγράμματος 35 ευρώ.
Το δεύτερο παιδί έκπτωση 50%.

Παροχές:
- Αναμνηστικό Τ-Shirt
- Kαρτέλα Αξιολόγησης
- Χυμός καθημερινά
- Μετάλλιο συμμετοχής


Ωράριο λειτουργίας:
Kαθημερινά από τις 17:30 έως τις 21:00 ( Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε μας στα τηλ. 6946723223, 6944248719 & 6949728007, Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 - 19:00 και Σάββατο 13:00 - 17:00).

Για το τμήμα Μπάσκετ
 

Βιβή Καλαμάρα
Υπεύθυνη Marketing & Δημοσίων σχέσεων