Από την Σύρο στον Πειραιά ο Βαγγέλης Δρόσος

  

Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Δρόσου. Στα 23 του ο Συριανός περιφερειακός αποτελεί άλλη μια σημαντική λύση για τον Βαγγέλη Βλάχο. Έχοντας αγωνιστεί σε Ιωνικό Ν.Φ., ΑΕΚ, Ηλυσιακό και Χολαργό, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει τις εικόνες για να μπορεί να σταθεί στην κατηγορία και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

"Εμείς, ως διοίκηση του τμήματος, έχουμε υποχρέωση να υλοποιήσουμε το πλάνο που καταστρώσαμε με τον προπονητή μας, να του δώσουμε όλα τα όπλα για να παλέψει, σε μια χρονιά εξ ορισμού δύσκολη. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι των παιδιών που στελεχώνουν το ρόστερ, να αποδείξουν ότι αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Εθνικού. Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη και του ευχόμαστε να μείνει για χρόνια στον σύλλογό μας" δήλωσε ο Κωνσταντίνος Δεριζιώτης.

"Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Α2, αλλά και συνολικά στο σύγχρονο μπάσκετ, κάθε παίκτης έχει τη θέση και τον ρόλο του. Μπορεί να ξεκινήσαμε αργά, όμως οδεύουμε προς την ολοκλήρωση του ρόστερ, με παίκτες που έχουν δίψα για να διακριθούν. Αυτό το στοιχείο θέλουμε να "εκμεταλλευτούμε", να τους βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν" υποστήριξε ο κόουτς της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος.

"Δεν είναι ώρα για λόγια. Ο Εθνικός έχει διαμορφώσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, προπονούμαι εδώ και καιρό με τους συμπαίκτες μου κι έχω διαπιστώσει πόσο υψηλό είναι το επίπεδό τους. Όλοι μαζί θα μιλήσουμε στο γήπεδο" είπε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Δρόσος.‏‏