Συνεργασία Εθνικού και Τομέα Υγείας ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

  

Ο Τομέας Υγείας και συγκεκριμένα τα τμήματα «Βοηθός Φυσικοθεραπείας» και «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας» ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, με την υψηλή ποιότητα σπουδών και γνώσεων στο αντικείμενο της φυσικοθεραπείας και των λοιπών ιατρικών μεθόδων αποθεραπείας αλλά και στο επιστημονικό πεδίο της υγιεινής διατροφής και δίαιτας, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ.


Η συνεργασία περιλαμβάνει δωρεάν φυσικοθεραπείες, μαλάξεις και αποθεραπείες για τους αθλητές της ακαδημίας Μπάσκετ του Εθνικού καθώς και δωρεάν διατροφικές συμβουλές και λιπομετρήσεις, από τους σπουδαστές του IEK ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης και με την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους.


Παράλληλα, στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής θα δοθεί υποτροφία σπουδών για δωρεάν φοίτηση στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ σε ειδικότητα της επιλογής των αθλητών, η οποία θα δωθεί με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μέσω του ethnikos-bc.gr λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες.


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή δηλώνει συνεπές «παρών» στο δίπολο «Αθλητισμός και Εκπαίδευση» πρωτοπορώντας και επενδύοντας στην ευγενή άμιλλα. Έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος των εκπαιδευτικών του πρωτοβουλιών στην ανάδειξη και ενίσχυση του Αθλητισμού με σημαντικές διακρίσεις.


Πληροφορίες
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Φίλωνος 39
2104120313, 2104120714.