Η Γιορτή των Ακαδημιών μας

 

  

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή των Ακαδημιών της ομάδας μας μέσα σε ένα πολύ ζεστό και ευχάριστο κλίμα στα Γραφεία του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ στο Μικρολίμανο. Οι νεαροί παίχτες της ομάδας κατέκλυσαν την αίθουσα και έδειξαν άλλη μία φορά ότι ο Εθνικός είναι μία οικογένεια.

Το παρόν έδωσαν ο ισχυρός άνδρας του τμήματος Βασίλης Δέρβος, ο Πρόεδρος Δημήτρης Καραφαντής, ο Αντιπρόεδρος Μάνος Παγώνης, η Υπεύθυνη Ακαδημιών Έφη Κότογλου, η υπεύθυνη Marketing και Δημοσίων Σχέσεων Βιβή Καλαμάρα, οι προπονητές των υποδομών Αλέξης Αναγνωστόπουλος και Βαγγέλης Βασιλόπουλος, ο βοηθός προπονητή της αντρικής ομάδας Μιχάλης Ραχωβίτσας, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού Αντώνης Πρίντεζης, η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Μαρία Ζώτου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ Βεγγέλης Λυμπεράτος, αντιπροσωπεία παιχτών της αντρικής ομάδας με παλιούς αλλά και νέους παίχτες όπως οι Κώστας Τζιάλλας, Νίκος Ψυλέας, Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης και Άλεξ Βουγιούκας και φυσικά οι γονείς των παιδιών των ακαδημιών μας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο κ. Μιχάλης Παπαηλιάδης για την μεγάλη του προσφορά στον Σύλλογο και ο οπαδός Μάκης Παπαδόπουλος για την μακρόχρονη παρουσία του στις εξέδρες των γηπέδων που αγωνίζεται ο Εθνικός.