Μπήκε με το δεξί έστω και ανεπίσημα‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏

 

  

Με το δεξί μπήκε ο Εθνικός στη νέα σεζόν που επικράτησε στο Ίλιον της τοπικής Ένωσης με σκορ 76-67. Το πρώτο καλάθι της σεζόν για τους «κυανόλευκους» πέτυχε από πολύ νωρίς ο Αλέξης Ράπτης. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και ήταν μικρή η διαφορά του σκορ. Ο Γκιζόγιαννης στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου έγραψε το 28-23 για την ομάδα μας, ενώ ο Τζόλος λίγο πριν την διακοπή του ημιχρόνου είχε στείλει την διαφορά στους 11 πόντους υπέρ του Εθνικού κάνοντας με ωραίο τρόπο το σκορ 46-35.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να έχει την διαφορά στο σκορ ενώ και οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο με το σκορ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να είναι 62-50 και τον Εθνικό τελικά να επικρατεί με 76-67.

Χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας για τον Βαγγέλη Βλάχο και τον Μιχάλη Ραχωβίτσα που είχαν την ευκαιρία να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αθλητές του Εθνικού χωρίς να έχουν κλείσει δύο εβδομάδες προπονήσεων.

Επόμενο φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα μας το Σάββατο 05/09 στις 4:30μμ με αντίπαλο τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό του Έσπερου και θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Εθνικού για την σεζόν 2015-2016.