Ευχαριστούμε για όλα Αλέξη...

 

  

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον Αλέξη Αναγνωστόπουλο που μετά από 4 χρόνια δεν θα είναι προπονητής της ακαδημιών μας για επαγγελματικούς λόγους. Σε αυτά τα χρόνια ο κος Αναγνωστόπουλος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι ακαδημίες του Εθνικού να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, παρότι ξεκίνησαν υπό δύσκολες συνθήκες και δεν είχαν πάντα την τύχη με το μέρος τους.

 

Σύσσωμη η οικογένεια του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Αλέξη Αναγνωστόπουλο για την τεράστια προσφορά στα τμήματα υποδομών του συλλόγου και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

 

Επίσης παρά την αποχώρηση του κ. Αναγνωστόπουλου το τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει ως έχει δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο ήδη υπάρχον προπονητικό τιμ, δηλαδή με προπονητή τον Βαγγέλη Βασιλόπουλο και βοηθό προπονητή τον Δήμο Γιογουρτάκη.

 

Η σύνθεση των τμημάτων υποδομών για την σεζόν 2015-2016 θα είναι η παρακάτω:

Υπεύθυνη Ακαδημιών: Κότογλου Έφη
Head Coach: Βασιλόπουλος Βαγγέλης
Assistant Coach: Γιγουρτάκης Δήμος
Έφορος Εφηβικού: Μπαλοπήτας Γιώργος
Έφορος Παιδικού: Παυλίδης Βαγγέλης
Έφορος Μίνι: Παππά Χρύσα
Έφορος Ακαδημίας (Junior): Δήμας Μπάμπης

Πληροφορίες για τις εγγραφές και τις ακαδημίες:

Έφη Κότογλου 6946723223 (Υπεύθυνη Ακαδημιών)
Βασιλόπουλος Βαγγέλης 6944248719 (Προπονητής Ακαδημιών).

 

 

Ο Πρόεδρος,                                                                                                                                      Ο Αντιπρόεδρος,
Δημήτρης Καραφαντής,                                                                                                                     Μάνος Παγώνης