Χριστουγεννιάτικος Χορός «V.I.P. CAFΕ LOUNGE BAR» 2014

 

  

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Χριστουγεννιάτικος Χορός του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ το βράδυ του Σάββατο 20/12 στο «V.I.P. CAFΕ LOUNGE BAR».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μέλη του συνδέσμου «ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14» τίμησαν τον κ. Σταύρο Αγγελόπουλο, πατέρα του αδικοχαμένου οπαδού της ομάδας μας Δημήτρη. Επίσης βραβεύτηκαν ο προπονητής Κώστας Μπογατσιώτης και οι Μαρίνης Τάκης, Γιαννικάκης Άρης, Γιαννικάκης Βασίλης, Παπαδερός Ιωάννης, Τιγκόπουλος Ιωάννης για την προσφορά τους στην ομάδα και τις συνεχόμενες ανόδους που έφτσαν τον Εθνικό στην Β’ Εθνική (1988-1991). Για την προσφορά τους στον σύλλογο βραβεύτηκαν και οι προπονητές Κώστας Κλικόπουλος και Άγγελος Γεωργάκης.

Το παρόν στην εκδήλωση εκτός από τον κόσμο του Εθνικού έδωσαν οι αθλητές της αντρικής ομάδας με το προπονητικό τιμ, αθλητές, προπονητές και υπεύθυνοι των ακαδημιών, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ Αντώνης Πρίντεζης, ο γιατρός Γιώργος Καραχάλιος που είναι δίπλα στην ομάδα όταν χρειαστεί, ο γνωστός «Εθνικάρας» Γιάννης Ματζουράνης και μέλη του συνδέσμου «ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14».