Μούκας: «'Ετοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη» (Βίντεο)

 

  

Το Σάββατο (1/11/2014) η ομάδα μας υποδέχεται στο Κερατσίνι τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α2, με την τους κυανόλευκους να έχουν αφήσει «πίσω» τη νίκη κόντρα στο Ερμή Λαγκαδά και έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το ματς με τους Κρητικούς. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα παίξουμε με τον ΟΦΗ καθώς στην πρεμιέρα του Κυπέλλου οι παίχτες του Τζίμη Κουστένη απέδρασαν με το διπλό πρόκρισης από το Ηράκλειο με σκορ 66-78. Ο Μάριος Γούναρης, βοηθός προπονητή και ο Γιώργος Μούκας μίλησαν στην κάμερα του Ethnikos BC TV για το ματς του Σαββάτου:


Μάριος Γούναρης:
Για το ματς με τον ΟΦΗ: «'Οπως όλα τα παιχνίδια της Α2 είναι πολύ ανταγωνιστικά, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ξεκινήσαμε την Δευτέρα προσεγγίζοντας το ματς αυτό με πολύ μεγάλη προσοχή, είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε. Μετά τη νίκη που κάναμε στο Λαγκαδά πρέπει να συνεχίσουμε όσο γίνεται καλύτερα γιατί είναι στην έδρα μας, οπότε είναι κι αυτό ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδιστεί. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, ανταγωνιστική, με καλό προπονητή, θέλει προσοχή. Πιστεύω ότι προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι».

Τάσος Μούκας:
Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Προερχόμαστε από μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, που κερδίσαμε μέσα στον Λαγκαδά. Τώρα είμαστε στα μέσα της προετοιμασίας για τον ΟΦΗ. Τους έχουμε αντιμετωπίσει πάλι στο Κύπελλο κερδίζοντας στην Κρήτη αλλά αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι διαφορετικό, είναι για το Πρωτάθλημα και ο ΟΦΗ προέρχεται από μία σημαντική νίκη απέναντι στην Καβάλα, δεν θα έρθει για τουρισμό. Τώρα εμείς είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε αυτό το παιχνίδι, να βγάλουμε τα χαρακτηριστικά που βγάλαμε στο προηγούμενο και με την βοήθεια του κόσμου μας στο Κερατσίνι να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τις διαφορές σε σχέση με την περσινή χρονιά: «Είναι άλλη κατηγορία, κάθε ματς είναι τελικός, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, ούτε στις προπονήσεις. Βγάζουμε συνέχεια το 100% στις προπονήσεις που θα βγάλουμε και στο παιχνίδι».

 

Για τον κόσμο της ομάδας μας: «’Οτι και να πω είναι λίγο για τον κόσμο του Εθνικού. Ήξερα ότι έχει κόσμο ο Εθνικός και το βλέπω ακόμα και στον δρόμο αυτό το πράγμα. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζεις σε μια ομάδα που έχει ιστορία και να έχει αυτόν τον κόσμο».

 

Δηλώσεις Μάριου Γούναρη και Τάσου Μούκα στο Ethnikos BC TV: http://www.youtube.com/watch?v=lphqGHadXL4