Κουστένης: Ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες‏

 

  

Ο προπονητής της ομάδα μας Τζίμης Κουστένης παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις της νέας σεζόν στο Ethnikos BC TV σχετικά με τα συμπεράσματα του από τις προπονήσεις αλλά και για τον στόχο της μιας ομάδας που έχει έντονα τα στοιχεία του νεανικού ενθουσιασμού αλλά και της εμπειρίας.


Για τα πρώτα του συμπεράσματα:

«Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο για αυτή την εποχή, δεδομένου ότι όπως γνωρίζεται την ομάδα την είχαμε φτιάξει από πολύ νωρίς και τα περισσότερα παιδιά έκαναν προπονήσεις μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε το διάστημα της αποχής ήταν περίπου ένας μήνας και επανήλθανε όλοι ορεξάτη και γεμάτοι διάθεση για το καλύτερο».


Για τους στόχους της χρονιάς έχοντας στην ομάδα τόσο νεαρούς παίχτες όσο και έμπειρους:

«Όπως γνωρίζουμε όλοι ο Εθνικός συμμετέχει για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική Κατηγορία, για τρίτη χρονιά βρίσκεται σε καινούργια κατηγορία, εμείς προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να συνδυάζει και τον νεανικό ενθουσιασμό και την εμπειρία κάποιων παικτών από την κατηγορία αυτή. Η εκτίμηση μου είναι ότι θέλουμε να παίξουμε ένα καλό μπάσκετ το οποίο θα αρέσει στον κόσμο. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες, αλλά δεν θέλουμε να οριοθετήσουμε κάποιον συγκεκριμένο στόχο είτε μπορεί να λέγεται άνοδος ή οτιδήποτε άλλο, εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι καινούργιο στην κατηγορία το οποίο θα αρέσει στον περισσότερο κόσμο και σε αυτό είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε».

 

Δηλώσεις Τζίμη Κουστένη στο Ethnikos BC TV: https://www.youtube.com/watch?v=fM5Xnqcuv48