Ψυλέας: Νίκη ψυχολογίας η επικράτηση επί του Αετού

 

Φάση από τον αγώνα της ομάδας μας με το Λαύριο

  

Οι πανηγυρισμοί της πρώτης νίκης στην Α2 κράτησαν λίγο με προπονητικό τιμ και παίκτες να έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη. Ο Τζίμης Κουστένης και ο Νίκος Ψυλέας μίλησαν στο Ethnikos BC TV για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ερμή η οποία ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό είναι επικίνδυνο. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:


Τζίμης Κουστένης:
«Όπως είπαμε η νίκη για εμάς κράτησε 24 ώρες, από την Δευτέρα έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Ερμή στην Θεσσαλονίκη. Μια ομάδα που είναι έμπειρη στην κατηγορία, έχει παιδιά τα οποία γνωρίζουν καλά πως παίζεται το παιχνίδι. Οι δύο συνεχόμενες ήττες σίγουρα θα έχουν συσπειρώσει τους παίκτες και την ομάδα και θα θέλει μπροστά στο κοινό της να κάνει μια εμφάνιση για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, εμείς όμως από την πλευρά μας το δεδομένο και το σίγουρο είναι ότι έχουμε καλή ψυχολογία μετά την νίκη και θεωρώ ότι συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση επί του Αετού. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, πάμε στην Θεσσαλονίκη να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις ένα παιχνίδι το οποίο μια νίκη θα μπορέσει να μας δώσει μια έξτρα ψυχολογική ανάσα, μια ανάταση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό ματς, θα κριθεί και σε κάποιες λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα επιδείξει καθαρό μυαλό και ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά θα έχει και τον πρώτο λόγo».

Νίκος Ψυλέας:
«Η νίκη ήρθε επιτέλους, μετά το κακό ξεκίνημα που κάναμε στο Λαύριο, ήταν μια νίκη ψυχολογίας, είχαμε άγχος πολύ, δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, αμυντικά, επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί με άγχος αλλά στο τέλος δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε και το κερδίσαμε σχετικά εύκολα το παιχνίδι αυτό. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Λαγκαδά σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Η ομάδα του Λαγκαδά είναι χρόνια στην Α2, είναι πολύ έμπειρη. Εμείς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και θα πάμε να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία τους και πάμε να πάρουμε το πρώτο διπλό εκτός έδρας.» είπε αρχικά ο έμπειρος παίκτης του Εθνικού και συμπλήρωσε:


«Το κλίμα τώρα είναι πολύ καλύτερο μετά την από το Λαύριο που δεν είχαμε ψυχολογία. Τώρα είναι πιο ευχάριστο το κλίμα και πάμε να κερδίσουμε»..

 

Δηλώσεις Τζίμη Κουστένη και Νίκου Ψυλέα στο Ethnikos BC TV:

https://www.youtube.com/watch?v=aw3761RCu84&feature=youtu.be