Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

 

 

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/01/15 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία του ισχυρού άνδρα του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ κ. Δέρβου Βασίλη, του προέδρου και αντιπροέδρου της διοικούσας επιτροπής κ. Καραφαντή Δημήτρη και Παγώνη Μάνο και των εφόρων των τμημάτων ακαδημιών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ κ. Αντώνης Πρίντεζης, η Γενική Γραμματέας κα Ζώτου Μαρία, η έφορος του τμήματος κολύμβησης κα Δώρα Ιωαννίδου, ο έφορος του τμήματος Βόλεϊ Νίκος Νικολινάκος, ο έφορος του Παγκράτιου Μάνος Πολλάτος και ο κ. Σταύρος Αγγελόπουλος.


Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» και γέμισε από τους αθλητές του ανδρικού τμήματος και των ακαδημιών, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και τους φιλάθλους της ομάδας μας. Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός ενώ ακολούθησε η κοπή της με τον Νίκο Ψυλέα να είναι ο τυχερός της βραδιάς από την ανδρική ομάδα αφού κέρδισε το φλουρί και το δώρο που το συνόδευε. Από τις ακαδημίες μας, τέσσερα τυχερά παιδιά κέρδισαν το φλουρί και το δώρο τους και επιπλέον ένα τυχερός φίλος της ομάδας μας έλαβε από τον χορηγό «Φροντιστήριο Ορόσημο» μία υποτροφία αξίας 1.200 Ευρώ.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Δρίτσας Θοδωρής (υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιώς με το ΣΥΡΙΖΑ), Γαβρίλης Γιώργος (Αντεπεριφερειάρχης Πειραιά), Γεννιά Γεωργία (υποψήφια βουλευτής στην Α' Πειραιώς με το ΣΥΡΙΖΑ), Αθανασιάδης Λάζαρος (υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιώς με το ΚΙΔΗΣΟ), Τσάκωνα Σωτηρία (υποψήφια βουλευτής στην Β’ Πειραιώς με το ΠΟΤΑΜΙ), Καρύδης Δημήτρης υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιώς με το ΠΑΣΟΚ), Στελλιάτος Αντώνης (Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού) , Αντωνάκου Σταυρούλα (υποψήφια βουλευτής στην Α’ Πειραιώς με το ΠΟΤΑΜΙ), (Τσόντος Θεόδωρος (Πρόεδρος Αδελφότητας Κρητών Πειραιά) και Ντουντουνάκη Αντωνία Μαρία (Αντιπρόεδρος Αδελφότητας Κρητών Πειραιά).


Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τον χορηγό "KSD" και τον κ. Κώστα Δεριζιώτη για την προσφορά ενός αεροπορικού εισιτηρίου, την χορηγό εταιρεία "Pop up Parties" που επιμελήθηκε την πρωτοχρονιάτικη πίτα καθώς και την διακόσμηση και κατασκευή των χειροποίητων γλυκισμάτων του μπουφέ, την εταιρία "Garden Shop" για την προσφορά των λουλουδιών, τα ζαχαροπλαστεία "Δεληολάνης" για την ευγενική συμμετοχή, όπως επίσης και τη Σχεδιάστρια των κοσμημάτων "Greek Summer Jewellery" κα Αγγελική Δεκουλάκου για την προσφορά ενός ζευγαριού χειροποίητα μανικετόκουμπα.
   

 

Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού