Γκιζόγιαννης: Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα...

 

  

Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια του Τζίμη Κουστένη στο πρωτάθλημα της Α2 και στο κύπελλο. Είναι ένας παίχτης με πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ και προερχόμενος από δύο συνεχόμενες ανόδους με την φανέλα της ΑΕΚ - ως βασικός συντελεστής- μπορεί κάποιος να πει ότι σίγουρα είναι μια πολύ καλή προσθήκη για να φανεί ο Εθνικός ανταγωνιστικός. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ μίλησε στο Ethnikos BC TV για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Εθνικό, το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, τους στόχους της Α2 και έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Εθνικό:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Εθνικού που με επέλεξαν στο πλάνο και την ομάδα τους, είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι μέλος της οικογένειας του Εθνικού. Οι εντυπώσεις μέχρι στιγμή είναι άριστες. Η ομάδα λειτουργεί πάρα πολύ καλά, παρόλο που είναι νεοφώτιστη στις πιο ψηλές κατηγορίες. Οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές, δουλεύουμε όλοι πάρα πολύ καλά και ελπίζω να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί και πιο έτοιμοι γίνεται για αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα».


Για το κλίμα στην ομάδα:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό μέχρι στιγμής, πάνω κάτω όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε μεταξύ μας, πολύ καλά παιδιά, πολύ καλό και το προπονητικό σταφ, νομίζω ότι έχουν μπει οι βάσεις για μια πολύ καλή χημεία».


Για τους στόχους του Εθνικού στην Α2:

«Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους και να οριοθετήσουμε στόχους. Εγώ προσωπικά θέλω πάνω από όλα η ομάδα να μείνει υγιείς από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, γιατί είναι πολύ σημαντικό, να έχουμε την απαραίτητη τύχη, γιατί κι αυτό είναι πολύ σημαντικό και από εκεί και πέρα στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

 

Το μήνυμα του στον κόσμο του Εθνικού:

«Τον έχω δει και με τα μάτια μου, έχω ακούσει και τα καλύτερα, δεν μου αρέσει να δίνω μηνύματα και υποσχέσεις. Θέλω να δουλεύουμε έτσι, δυνατά και επαγγελματικά ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους και να τους δικαιώσουμε..».

 

Δηλώσεις Ανδρόνικου Γκιζόγιαννη στο Ethnikos BC TV: https://www.youtube.com/watch?v=bZNEMHatbfE