Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της φανέλας‏

 

 

Σε ένα πολύ ευχάριστο και «ζεστό» κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05/09 το απόγευμα στο εστιατόριο «Amigos» η παρουσίαση της νέας φανέλας του Εθνικού. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι αθλητές, ο Επικεφαλής κ. Βασίλης Δέρβος, η Διοικούσα Επιτροπή, το τεχνικό αλλά και το ιατρικό τιμ, όπως επίσης ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ κ. Αντώνης Πρίντεζης και η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ κα. Μαρία Ζώτου. Επίσης δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκδήλωση ο γνωστός σε όλους μας «Εθνικάρας», Γιάννης Μαντζουράνης, που μετά το « Α ρε Εθνικάρα» καταχειροκροτήθηκε από όσους βρίσκονταν στο εστιατόριο.

Στην έναρξη της παρουσίασης ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Δημήτρης Καραφαντής, ευχαρίστησε το Café Bar Restaurant Amigos και τους ιδιοκτήτες του Γιώργο και Ντίνο Μαλτεζάκη για την συνεργασία, τον Αντώνη Πρίντεζη, την Μαρία Ζώτου και τον Γιάννη Μαντζουράνη για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Το μήνυμα του ήταν «Κάθε Σάββατο θα κάνουμε τα πάντα για την νίκη. Στο χώρο του μπάσκετ μπορεί να μην έχουμε ‘'βαριά’' φανέλα, αλλά έχουμε ‘'βαρύ'’ όνομα».

Τον λόγο πήραν και οι 2 αρχηγοί, ο Γιώργος Κουκάς και ο Κώστας Μαχαίρας που από την πλευρά τους ευχαρίστησαν το εστιατόριο Amigos, αναφέρθηκαν στην πίστη τους στην ομάδα, πάνω από όλα να υπάρχει υγεία και να κάνουμε τον κόσμο υπερήφανο. «Κλείνοντας» την εκδήλωση ο Δημήτρης Καραφαντής ευχαρίστησε την εταιρία “LEGEA” και τον Μιχάλη Ζαρίφη για το υλικό που προσφέρει στην ομάδα.