Δεμερτζής: «Να πετύχουμε τον στόχο μας»

 

  

Οι διακοπές τελείωσαν και η ομάδα μας βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον αγώνα της 11 ης αγωνιστικής κόντρα στο Ψυχικό που θα γίνει το Σάββατο στις 17:00 στο Κερατσίνι. Ο προπονητής της ομάδας μας Μάριος Γούναρης καθώς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιάννης Δεμερτζής μίλησαν στην κάμερα του Εthnikos BC TV για το ματς που έρχεται, το κλίμα της ομάδας και έστειλαν τις δικές τους ευχές στον κόσμο. Αναλυτικά όσα είπαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο youtube:

Μάριος Γούναρης


«Καταρχάς καλησπέρα, να ευχυθώ καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω από όλα κυρίως στους αθλητές που είναι απαραίτητοι αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, αγάπη, ευτυχία και ελπίζω ο καινούργιος χρόνος να μας βρει όλους καλύτερα μιας και είναι μια εποχή δύσκολη για όλους μας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Από εκεί και πέρα έχουμε το παιχνίδι με το Ψυχικό, ένας αντίπαλος ο οποίος είναι πάρα πολύ υπολογίσιμος, με πάρα πολύ καλό ρόστερ, πάρα πολύ καλό προπονητή, με χρόνια εμπειρίας στο πρωτάθλημα της Α2. Είμαστε ουσιαστικά ισόβαθμοι στην βαθμολογία και αυτό δείχνει ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, θέλει ιδαίτερη προσοχή. Προερχόμαστε όπως και οι υπόλοιπες ομάδες από μια μεγάλη διακοπή, σχεδόν ένα μήνα, αυτό σίγουρα επηρεάζει όλες τις ομάδες, μαζί και με το εορταστικό κλίμα των ημερών, πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να μείνουμε σε αρκετά καλή κατάσταση και πιστεύω και εύχομαι το Σάββατο να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

Για τον Γιάννη Δεμερτζή:
«Καταρχάς να καλωσορίσουμε τον Γιάννη στην ομάδα. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή προσθήκη για μας. Χρειαζόμασταν μια μικρή ενίσχυση εκεί στη θέση του πλέι μέικερ. Πιστεύω ότι ο Γιάννης ήταν ο κατάλληλος γι’ αυτή τη θέση. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχει προσαρμοστεί με την ομάδα παρόλο το μικρό χρονικό διάστημα που είναι μαζί μας. Ευχαριστούμε, βέβαια, τον Πρόεδρο που κατάφερε να μας κάνει αυτό το δώρο και λόγω των ημερών και πιστεύω ότι ήμαστε σε αρκετά καλό δρόμο».

Για τον κόσμο που επιστρέφει στο Κλειστό Κερατσινίου μετά από πολύ καιρό:
«Ο κόσμος μας, ο κόσμος του Εθνικού είναι πάντα δίπλα μας. Πάντα υποστηρίζει την ομάδα, τον χρειαζόμαστε, στα δύσκολα είναι εκεί και μας βοηθάει. Όπως και να το κάνεις κάθε παιχνίδι έχει ευκολίες και δυσκολίες, εύκολες και δύσκολες στιγμές. Το θέλουμε κοντά μας, είναι κοντά μας. Έχει καιρό να μας δει γιατί είχαμε την διακοπή και είχαμε και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή κεκλεισμένω των θυρών, είμαι σίγουρος ότι θα είναι εκεί και είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει ώθηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι». 

 

Γιάννης Δεμερτζής

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ομάδα μας:
«Καταρχήν να ευχυθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία. Είμαι πολύ λίγες μέρες στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εθνικού οι οποίοι με προσέγγισαν με πολύ σωστό τρόπο εδώ και καιρό, είχαμε επικοινωνία και τελικά βρήκαμε την χρυσή τομή για να έρθω στην ομάδα. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν πάρα πολύ ζεστά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό, όπως και το προπονητικό τιμ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, η ομάδα νομίζω δουλεύει με πολύ σωστό τρόπο. Μου αρέσει πολύ που η ομάδα έχει στόχο και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα φέρουμε εις πέρας. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου εναντίον του Ψυχικού το οποίο καλούμε όλον τον κόσμο να είναι κοντά μας, έχω ακούσει ότι ο κόσμος του Εθνικού στηρίζει την ομάδα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο και γενιικά εμένα μ’ αρέσει να παίζω μπροστά σε κόσμο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Για την εικόνα του Εθνικού:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρακολουθήσει κάποιο παιχνίδι. Ξέρω ότι η ομάδα είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής. Έχω ακούσει για την ομάδα ότι είναι πολύ καλή και αυτό που βλέπω από τις πρώτες μέρες ότι δουλέυει με πολύ καλό τρόπο και βλέπω ότι υπάρχει μια πολύ καλή χημεία στην ομάδα και καλό κλίμα. Νομίζω ότι πάνω σε αυτό θα χτίσουμε την προσπάθεια μας από εδώ και πέρα».

Το μύνημα του στον κόσμο της ομάδας μας:
«Καλή χρονιά με υγεία. Τους περιμένουμε σε κάθε ματς στο γήπεδο και στα εκτός φυσικά για να πετύχουμε τον στόχο μας».
 

Δηλώσεις Μάριου Γούναρη και Γιάννη Δεμερτζή στο Ethnikos BC TV: https://www.youtube.com/watch?v=M3nalqJ7AGU