Την 01 Σεπτεμβρίου η έναρξη των ακαδημιών

 

  

Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει ότι και φέτος θα δοθεί μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες του συλλόγου. Έτσι, η έναρξη της λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομών (Εφηβικό, Παιδικό, Μίνι, Παμπαίδες, Τζούνιορ) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 01 Σεπτεμβρίου 2014. Φιλοσοφία της διοίκησης είναι η σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση και εκμάθηση των μυστικών του Μπάσκετ, όπως επίσης και η σωστή οργάνωση των ακαδημιών σε όλους τους τομείς, πλαισιωμένους από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές καθώς το κύριο σύνθημα μας είναι να θέσουμε τις βάσεις για το μέλλον των παιδιών μας. Να σημειωθεί ότι το προπονητικό καθώς και το ιατρικό τιμ της ανδρικής ομάδα θα βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τους τεχνικούς των ακαδημιών.

Η εγγραφή θα είναι δωρεάν και η μηνιαία συνδρομή θα ανέρχεται το ποσό των 20€ (είκοσι ευρώ), ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές για οικογένειες με δύο ή παραπάνω παιδιά, πολύτεκνους και άνεργους. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΣΕΦ, στο Ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Εθνικού στο Κατράκειο, όπως επίσης και στο Ανοιχτό Γήπεδο στα Καμίνια (Λαμπελέτ & Μαντινείας).

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις εγγραφές μπορείτε να πάρετε από στους υπεύθυνους των ακαδημιών: Κότογλου Έφη (τηλ. 6946723223), Αναγνωστόπουλο Δημήτρη (τηλ. 6937146706) όπως επίσης και από τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Αναγνωστόπουλο Αλέξη (τηλ. 6949728007), καθώς και στα γραφεία του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ (τηλ. 2104170439).