Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας

 

  

Την πρώτη επίσημη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα  της Α2 ανδρών πραγματοποίησε την Πέμπτη 21/08 η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ. Ουσιαστικά σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας του συλλόγου ενώ προηγήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός. Ο Τζίμης Κουστένης ξεκίνησε την προπόνηση της ομάδας με μία πρώτη ομιλία στα αποδυτήρια και στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας, υπό την επίβλεψη του προπονητή, του άμεσου συνεργάτη του Μάριου Γούναρη και με την συμμετοχή των υπολοίπων μελών του επιτελείου.

 

Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρόν όλοι οι καλαθοσφαιριστές πλην του Μιχάλη Παραγυιού, ο οποίος ήταν δικαιολογημένα απών και θα ενσωματωθεί με την ομάδα από την Παρασκευή (22/8). Το πρόγραμμα θα κυλήσει με προπονήσεις στο κλειστό του Κερατσινίου και το Π. Σαλπέας ενώ την ερχόμενη Τετάρτη οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.


Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Κουκά: «Καλή χρονιά να έχουμε, υγεία πάνω από όλα, σήμερα ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς, εύχομαι να πάνε όλα καλά, να είμαστε υγιείς και με πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο και προσπάθεια να πάνε όλα καλά».


Αρχηγοί για τη φετινή σεζόν ορίστηκαν οι Γιώργος Κουκάς και Κώστας Μαχαίρας.

Πλάνα και δηλώσεις από την πρώτη προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Εθνικού στο Ethnikos BC TV


Προπόνηση:
https://www.youtube.com/watch?v=1OBLhNgDQik
Γιώργος
Κουκάς: https://www.youtube.com/watch?v=CpbKCaNPbLo