Την Δευτέρα 19/08 ξεκινά η προετοιμασία του Εθνικού

 

  

 

Μετά την επιτυχημένη περασμένη χρονιά, κατά την οποία ο Εθνικός πήρε το εισιτήριο που οδηγεί στη Β’ Εθνική, η ομάδα μας είναι πλέον συγκεντρωμένη στις δυσκολίες που την περιμένουν τη νέα σεζόν.


Παίκτες και τεχνική ηγεσία, λοιπόν, μπαίνουν στα... βάσανα τη Δευτέρα (19/8) σε εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων και προσδοκιών της Β’ Εθνικής κατηγορίας, με το πρόγραμμα, να περιλαμβάνει αρχικά συνάντηση των παλαιών με τους νέους παίκτες στα γραφεία του Ερασιτέχνη.


Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για το τμήμα μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ξεκίνησε. Η πρώτη συγκέντρωση για τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (19/8) και ώρα 16:30, στα γραφεία του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ. Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει προπονήσεις στο βοηθητικό του ΣΕΦ και στο κλειστό Π. Σαλπέας. Την Κυριακή (08/9) και ώρα 17:00 στο κλειστό Π. Σαλπέας θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός ενώ η συγκέντρωση θα είναι ανοικτή και για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ούτως ώστε να γνωρίσει και από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Μετά το πέρας της προπόνησης, θα γίνει κλήρωση από την οποία δύο τυχεροί θα παραλάβουν από ένα εισιτήριο διαρκείας».