Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

 

 

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/01/14 παρουσία του ισχυρού άνδρα του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ κ. Δέρβου Βασίλη, του προέδρου και αντιπροέδρου της διοικούσας επιτροπής κ. Καραφαντή Δημήτρη και Παγώνη Μάνο, των εφόρων των τμημάτων ακαδημιών, του προέδρου του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ κ. Αντώνη Πρίντεζη και της Γενικής Γραμματέας κας Ζώτου Μαρίας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Μικρολίμανο τα οποία είχαν από νωρίς κατακλυστεί από πλήθος κόσμου, τους αθλητές του ανδρικού τμήματος και των ακαδημιών, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και τους φιλάθλους της ομάδας μας. Ο τυχερός της φετινής χρονιάς ήταν ο Δημήτρης Γιανναλέτσος ο οποίος κέρδισε το φλουρί και το συμβολικό ποσό των 300 ευρώ ενώ από τις ακαδημίες το φλουρί κέρδισαν οι: Χιλά Τσέση (εφηβικό), Τοντόροβιτς Αλέξης (παιδικό), Ευσταθίου Δημήτρης (μίνι) και Καρκατσούλας Θεόδωρος (ακαδημίες) που επιβραβεύτηκαν με το ποσό των 50 ευρώ. Η γιορτή εκτός των άλλων είχε διπλό χαρακτήρα αφού πραγματοποιήθηκε ανήμερα των γενεθλίων του ''Εθνικάρα'' Γιάννη Μαντζουράνη.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Κατσαφάδος Κώστας (Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων - ΝΔ), Μελάς Παναγιώτης (Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων - Ανεξάρτητοι ‘Ελληνες), Νπίζος Χριστόφορος (εκπρόσωπος Υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου), Εκπρόσωπος του Δημάρχου Πειραιά κ. Μιχαλολιάκου Βασίλη, Χρήστου Στέφανος (Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά), Αθανασιάδης Λεωνίδας (Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα ΕΣΠΑ & Καινοτομίας), Καρύδης Δημήτρης (Γραμματέας Επικοινωνίας ΠΑΣΟΚ), Πάλλης Χρήστος (πρόεδρος ΕΟΤ), Γιατράκου Δέσποινα (Σύμβουλος 5ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά), Λυμπεράτος Βαγγέλης (Γενικός Γραμματέας ΕΣΚΑΝΑ), Μούρμουρας Νίκος (Υπεύθυνος κλειστού Π. Σαλπέας), Κριτσωτάκη Μαρίνα (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΠΕΦΟ Εικαστικών) και Βαπορίδης Δημήτρης (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγ. Βαρβάρας).