Τραυματίστηκε ο νεαρός Χρήστος Πατέλης

 

 

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ με ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει την συμπαράστασή της στον νεαρό αθλητή του τμήματος ''Μίνι'' Χρήστο Πατέλη ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το Σάββατο 01/02 κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Δραπετσώνα. Ο Χρήστος έπαθε συντριπτικό κάταγμα στο χέρι και χρειάστηκε να μεταβεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ''ΠΑΙΔΩΝ'' όπου και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Στο πλευρό του άτυχου παίκτη αλλά και της οικογένειάς του βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Καραφαντής, ο προπονητής κ. Βαγγέλης Βασιλόπουλος καθώς επίσης και ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Αναγνωστόπουλος Δημήτρης.


Η ανακοίνωση αναφέρει:


«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε ο τραυματισμός του νεαρού παίκτη Χρήστου Πατέλη, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους οικείους του αλλά και τους θεράποντες ιατρούς και ενημερώνεται για κάθε εξέλιξη.


Οφείλουμε και δημόσια να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον άτυχο παίκτη του τμήματος ''Μίνι'', μαζί με τις ευχές μας να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα του τραυματισμού και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους. Η διοικούσα επιτροπή θα είναι στο πλευρό της οικογένειας έτοιμη να προσφέρει ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε βοήθεια».