Την πρόσληψη του Μάριου Γούναρη ανακοίνωσε ο Εθνικός

 

  

Την πρόσληψη του Μάριου Γούναρη στο τεχνικό επιτελείο στο πλευρό του προπονητή, Κώστα Σορώτου, ανακοίνωσε το Σάββατο (19/10) η διοίκηση του Εθνικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάριου Γούναρη ο οποίος θα αποτελέσει το δεξί χέρι του Κώστα Σορώτου στη φετινή προσπάθεια του Εθνικού στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αναλαμβάνοντας το ρόλο του άμεσου συνεργάτη του. Ο κ. Γούναρης γεννήθηκε το 1970 στο Μόντρεαλ του Καναδά, αλλά κατάγεται από την Τρίπολη, όπου και μετακόμισε σε εφηβική ηλικία.

 

Αμέσως εντάχθηκε στο δυναμικό του Αρκαδικού μια και το μπάσκετ αποτελούσε και αποτελεί τη μεγάλη του αγάπη. Το 1995 αποφοίτησε από τη γυμναστική Ακαδημία με ειδικότητα το μπάσκετ και μπήκε στην προπονητική. Από το 1996 ως το 2000 εργάστηκε στα παιδιοκοεφηβικά τμήματα του Παλαιού Φαλήρου. Το 2003 πήγε ξανά στον Καναδά για λογαριασμό του High School της Beurling Academy Montreal, όπου και παρέμεινε ως το 2007.

 

Το διάστημα 2008-2011 διετέλεσε προπονητής της γυναικείας ομάδας του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Παράλληλα, από το 2009 μέχρι το 2012 ήταν προπονητής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΣΚΑ. Την περίοδο 2011-2012 ήταν head coach της ανδρικής ομάδας του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ενώ την περσινή χρονιά ήταν βοηθός του Τζίμη Κουστένη στην ομάδα του Περιστερίου».

 

Ο Πρόεδρος,                                                                                          Ο Αντιπρόεδρος,
Δημήτρης Καραφαντής                                                                          Μάνος Παγώνης