Βρήκε στέγη στο Κερατσίνι ο Εθνικός...

 

  

 

Το κλειστό του Κερατσινίου θα είναι τελικά η έδρα της ομάδας μας για τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Μετά λοιπόν τις πυρετώδεις διεργασίες αλλά και τις επαφές της διοικούσας επιτροπής του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ με εκπροσώπους φορέων και όμορων δήμων και ύστερα από την αξιολόγηση που έγινε, αποφασίστηκε πως το γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι το κλειστό Π. Νικολαΐδης.

 

«Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή καθώς επίσης και την ομάδα του Φάρου και ιδιαίτερα τον κ. Βαγγέλη Τσάπα αφού από την πρώτη στιγμή που επικοινωνήσαμε μαζί τους έδειξαν ενδιαφέρον για το ζήτημα που τους θέσαμε, ενώ μετά και τις επαφές που είχαμε βρέθηκε η χρυσή τομή για τη χρήση του γηπέδου» ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου κ. Καραφαντή μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

 

Από κει και πέρα, πρόθεση της διοικούσας επιτροπής μετά και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του ΣΕΦ αλλά και του Ολυμπιακού είναι να διεξαχθούν και κάποια παιχνίδια στο κλειστό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όταν και εφόσον οι αγωνιστικές συνθήκες το επιτρέψουν δίνοντας έτσι πανηγυρικό τόνο στην επιστροφή της ομάδας στη Β’ Εθνική μετά από πολλά χρόνια.Ο Πρόεδρος,                                                                                          Ο Αντιπρόεδρος,
Δημήτρης Καραφαντής                                                                          Μάνος Παγώνης