Συνεχίζονται οι διεργασίες για λύση στο γηπεδικό

 

  

 

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες και οι επαφές της διοικούσας επιτροπής για την εξεύρεση λύσης όσον αφορά το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τις εντός έδρας αναμετρήσεις για τη σεζόν 2013-14 στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Είδη εξετάζονται κάποιες προτάσεις, με τους ανθρώπους της διοίκησης να βρίσκονται σε συνεχείς και προχωρημένες επαφές με δύο όμορους δήμους, ενώ μετά την αξιολόγηση που θα γίνει -σε συνεργασία πάντα με το τεχνικό τιμ- θα αποφασιστεί πιο από τα δύο κλειστά πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και προδιαγραφές, χωρίς ωστόσο να αφήνουμε τα δικαιώματά χρήσης από το κλειστό Π. Σαλπέας.

 

Οι κινήσεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού όπως έχουμε προαναγγείλει, γίνονται μεθοδευμένες προσπάθειες, ούτως ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει το ΣΕΦ για τους αγώνες πρωταθλήματος. Η διοίκηση του σταδίου έχει απαντήσει θετικά στο αίτημά μας και απομένει πλέον η ολοκλήρωση των συζητήσεων με την ΚΑΕ Ολυμπιακός δεδομένου ότι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε μέχρι στιγμής είναι το φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα των Ερυθρόλευκων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ασχέτως με το αν θα βρεθεί τελικά η φόρμουλα για να μπορέσουν να αγωνίζονται και οι δύο ομάδες στο ΣΕΦ, η διοικούσα επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ενδιαφέρον που επέδειξε στο αίτημά μας. Επίσης ευχαριστεί τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σκινδήλια και τους συνεργάτες του, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον αντιπρόεδρο του Εθνικού κ. Μάνο Παγώνη με σκοπό να εξεταστούν όλες οι πιθανότητες χρήσης του κλειστού σταδίου και από τους δύο συλλόγους. Νεότερα σχετικά με το ΣΕΦ θα υπάρχουν μετά τις 20/08 όπου και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των δύο πλευρών.

 

'Ενα είναι σίγουρο: Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ είναι αποφασισμένη να δώσει τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις ούτως ώστε μακροπρόθεσμα να βρεθεί μόνιμη λύση στο γηπεδικό και γι’ αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει συναντήσεις τόσο με την πολιτική όσο και με την αθλητική ηγεσία οι οποίες και θα κορυφωθούν μέσα στο χειμώνα. Δεν συνάδει σε μια ομάδα όπως ο Εθνικός -ο οποίος λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα- συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής να μην έχει μόνιμη έδρα. Δεν ζητάμε από κανέναν να μας χαριστεί, απλά θα διεκδικήσουμε το αυτονόητο. Εκπροσωπούμε έναν σύλλογο με βαριά ιστορία και όνομα, είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε καταθέτοντας ακόμα και την ψυχή μας, απέναντι στον λαό του Εθνικού που έχει τραβήξει τα πάνδεινα τα τελευταία χρόνια, αφού κι εμείς είμαστε κομμάτι του.Ο Πρόεδρος,                                                                                          Ο Αντιπρόεδρος,
Δημήτρης Καραφαντής                                                                          Μάνος Παγώνης