Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου ο Βασίλης Δέρβος

 

 

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την θέση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 23/11 μετά το πέρας της προπόνησης ο Βασίλης Δέρβος.

Ο τέως πρόεδρος απευθυνόμενος στο προπονητικό τιμ και τους παίκτες εξήγησε πως ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή του την απόφαση ήταν η σύνδεση των πειθαρχικών ποινών (ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής στους Φιλίππου και Γιανναλέτσο) με τον επόμενος εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΟΛΙΣ με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις σε διοικητικό επίπεδο.

Για λόγους ευθιξίας λοιπόν παραιτείται από την θέση του προέδρου ενώ προς το τέλος της ομιλίας του ανακάλεσε την ποινή αποκλεισμού της μίας αγωνιστικής για τους δύο προαναφερθέντες παίκτες, κίνηση η οποία φανερώνει πως ο αγώνας της Κυριακής θα κριθεί στο γήπεδο, σβήνοντας παράλληλα τις όποιες υπόνοιες ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Δέρβος ζήτησε από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να τα δώσουν όλα προκειμένου την Κυριακή ο Εθνικός ΟΦΠΦ να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου ΠΟΛΙΣ ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να είναι εγγυητής αλλά και αρωγός της ευθύνης που έχει αναλάβει για να παραμείνει το τμήμα οικοδομημένο σε γερές βάσεις και να οδηγηθεί σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τη θέση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Δημήτρης Καραφαντής, ενώ χρέη αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Μάνος Παγώνης ο οποίος κατείχε τη θέση του υπεύθυνου τύπου.

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Επιστολή με την οποία ζητούν συγνώμη από τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τους συμπαίκτες τους απέστειλαν οι Φιλίππου και Γιανναλέτσος με αφορμή το ατυχές περιστατικό στον αγώνα με την ΑΓΕ Ζακύνθου και την ποινή αποκλεισμού τους με μία αγωνιστική. Αναλυτικά το κείμενο των δύο παικτών:

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από το πρόεδρο, τη διοίκηση, το προπονητικό team και τους συμπαίκτες μας για την απρεπή συμπεριφορά μας στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Θεωρούμε το περιστατικό ατυχές και είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον.

‘Ηταν μια κακή στιγμή, που οφείλεται στην ένταση του αγώνα και μόνο εκεί. ‘Εχουμε τη χαρά να ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια του Εθνικού και συμπεριφορές σαν και αυτή δεν μας εκπροσωπούν.

Ζητάμε από το πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας μας, να μας δώσει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε στο παιχνίδι της Κυριακής, θέλοντας και εμείς να βοηθήσουμε τους συμπαίκτες μας στη τεράστια προσπάθεια που όλοι μαζί έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι».

Φιλίππου Γιώργος
Γιανναλέτσος Δημήτρης