Αναγνωστόπουλος: «Ο πρώτος από τους 22 τελικούς»

 

Ο Πέτρος Αναγνωστόπουλος νέος προπονητής στον Εθνικό

 

Το πρωτάθλημα αρχίζει και ο προπονητής του Εθνικού Πέτρος Αναγνωστόπουλος στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο, όχι μόνο για το ματς της Κυριακής (14/10, 17:00) με το Κρανίδι στο «Π. Σαλπέας», αλλά και συνολικά για τον… μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής.

«Έχουμε μπροστά μας 22 τελικούς, έτσι βλέπουμε κάθε παιχνίδι», εξήγησε ο τεχνικός της ομάδας και συνέχισε: «Το πρωτάθλημα είναι ένας αγώνας αντοχής, που διαρκεί επτά μήνες κι εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις περιστάσεις. Η Γ’ Εθνική έχει πολλές δυσκολίες και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Στόχους δεν θέτουμε, αυτό που θέλουμε είναι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο. Είμαι περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Εθνικού, ενός συλλόγου με μεγάλη ιστορία στον Ελληνικό αθλητισμό. Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο, που είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά μας σε κάθε παιχνίδι. Στις χαρές, αλλά και στις δύσκολες στιγμές».

Σε ό,τι αφορά στο ματς με το Κρανίδι, ο Πέτρος Αναγνωστόπουλος τόνισε: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες, έχει παγίδες. Εχουμε προετοιμαστεί σωστά και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τον μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, καλό είναι να μιλάμε πλέον με έργα».